Ballonvaarten GLOBOS
 Home   Prijsinfo   Over ons   Praktisch   B2B   Foto's   Links   Contact 

ballonvlucht

Put your brand above the competition!


Ballonvaart incentive of relatiegeschenk

Bij Globos geloven we dat zakelijke relaties gedijen op onvergetelijke ervaringen. Daarom bieden we gepersonaliseerde ballonvaarten aan die de perfecte mix zijn van avontuur, ontspanning en zakelijk netwerken.

Laat je zakelijke relaties zweven boven de prachtige landschappen terwijl ze genieten van een onvergetelijke ervaring. Geef ze het geschenk van avontuur, vrijheid en een spectaculair uitzicht. Met onze ballonvaart als relatiegeschenk, bereik je letterlijk nieuwe hoogten in jullie samenwerking!

luchtballon

ballonvaart

Waarom kiezen voor Globos Ballonvaarten?

Exclusieve Bedrijfsavonturen:

Stap uit de dagelijkse sleur en geef uw zakelijke relaties iets om over te praten. Onze ballonvaarten bieden een unieke en gedenkwaardige ervaring die de teamgeest versterkt en langdurige connecties opbouwt.

Maatwerk voor Uw Bedrijf:

Of u nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een klantendag of een manier om uw merk te promoten, wij werken samen met u om een op maat gemaakt ballonvaartprogramma te creƫren dat perfect aansluit bij uw zakelijke doelstellingen en budget.

Professionele Service:

Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke ballonvaart veilig, comfortabel en plezierig is. We nemen alle logistieke details uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het versterken van uw zakelijke relaties.

Reclame op luchtballon

Bij Globos bieden we naast ballonvaarten ook de mogelijkheid aan om uw merk of bedrijfsnaam letterlijk naar nieuwe hoogten te tillen door publiciteit te plaatsen op onze warme luchtballonnen. Het grote voordeel van publiciteit op een ballon in vergelijking met een billboard of reclameposter is natuurlijk het feit dat mensen zich een ballon altijd zullen herinneren. Daarnaast zal de ballon door duizenden mensen gefotografeerd of gefilmd worden waarbij deze beelden door middel van multimedia (facebook, instagram,...) nogmaals exponentieel verdeeld worden onder een zeer groot publiek.

publiciteit

reclame op ballon

Flexibele opties die passen bij uw behoeften en budget.

Daarnaast is het ook steeds mogelijk om jullie eigen ballon in te zetten voor personeelsincentivevluchten of een ballonvaart aan het personeel te schenken indien er net dat extraatje nodig is voor het personeel. De aankoop van een warme luchtballon is wat betreft de prijs goed te vergelijken met de aankoop van een bedrijfswagen. Maar ook hier zijn vele mogelijke formules bespreekbaar. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige promotie of een langdurige brandingcampagne, wij bieden flexibele opties die passen bij uw behoeften en budget.

reclame op ballonGlobos Ballonvaarten, Maarten Van Poucke, Kuilstraat 24, 9250 Waasmunster, België

Tel. 0475/95 92 92

Ballonvaart
Naar boven